Här sitter jag och hatar mobbing

Först lite trevliga saker: Och äter lite pasta med kyckling och bearnesås (vet ej hur det stavas). Jag har suttit hemma hela dagen och chattat, bloggat lite smått, och gjort hemliga saker...

Jag längtar efter skolan faktiskt. Vi ska få en ny i vår klass. Vi vet inte ens om det är en tjej eller kille. Inte ens vår lärare. Ska bli sjukt spännande! I helgen ska jag åka till landet. Undrar om vår lilla igelkott har flyttat? :( Hoppas inte det. Den är så tam att man kan klappa den! Jag saknar mina kompisar<3. Och så lite otrevliga saker: Förutom en viss en som fjäskar för vår kompis bara för att  hon har en hund. Asså hur barnslig får man vara?! Den mobbade är skitsjyst, men tyvärr inte den sortens kompis som jag brukar vara med. Hoppas det kommer en tjej som blir bästa kompis med henne. Det är så JÄVLA sjukt att vissa människor ska må dåligt på det viset! Till alla er som har mobbat någon medvetet, NI ÄR SÅ SJUKT KORKADE SÅ NI BORDE INTE FÅ FINNAS.


Vet ni vad? När jag kommer tillbaka till skolan ska jag vara som en stor skyddsbubbla! Jag ska slita alla mobbare i stycken, så akta er för att mobbas!

Lev livet som om den vore den enda... Tyvär kan inte vissa göra det, så du som kan leva så lyckligt kan väl tänka på hur bra man kan ha det?

Kommentarer
Postat av: Haedil *HUMOR BLOGG*

haha tack :)

2009-08-13 @ 15:30:13
URL: http://crazyhumor.blogg.se/
Postat av: josefin

sv: åå, tack! :D Va bra att jag inte är ensam!

2009-08-13 @ 15:30:43
URL: http://thefina.blogg.se/
Postat av: linnéa orhagen

ush, jag hatar också mobbning.

det är bara ett starkt bevis på att mobbaren mår dåligt och behöver grymt mkt hjälp.

2009-08-13 @ 15:32:33
URL: http://plaaza.blogg.se/
Postat av: Louize

jag tycker det r hemskt. jag har själv vart utsatt.

2009-08-13 @ 16:01:28
URL: http://thegirlfromstockholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0